Residència per la gent gran i Centre de dia Vida per l’Avi, Vilassar de Mar, Maresme (Barcelona)

Rejovenint esperits
Fomentem l'actitud positiva entre el nostre equip i les persones residents
Busquem el benestar de les persones
Residència de gent gran, Vida per l'Avi, Maresme
Cuidem persones
Acompanyem i cuidem per vetllar pel seu benestar
Residència Vilassar de Mar - Vida per l'avi
Al servei de la gent gran des de 1990
Previous slide
Next slide

RESIDÈNCIA VIDA PER L'AVI A VILASSAR DE MAR

ON LES PERSONES RESIDENTS DECIDEIXEN COM CONTINUAR EL SEU PROJECTE DE VIDA

La nostra principal missió com a Centre Residencial és oferir Benestar i una gran Qualitat de Vida a totes les persones usuàries del nostre centre

La residència Vida per l’Avi és un centre geriàtric situada al centre del poble de Vilassar de Mar (al Maresme) i està emplaçada a una casa Pairal amb una gran zona enjardinada.

Disposem de grans professionals de gran qualitat humana, relacionats amb el camp de la geriatria i formats en diferents especialitats que ens permeten garantir, juntament amb la varietat de serveis de qualitat, una atenció i una cura excel·lent per a totes les persones usuàries del Centre.

Us convidem a visitar sense compromís les instal·lacions de la nostra residència per a gent gran de Vilassar de Mar (el Maresme)
El entorno de nuestra residencia Vida per l'Avi de Vilassar de Mar
Reprodueix el vídeo quant a El entorno de nuestra residencia Vida per l'Avi de Vilassar de Mar

Un excel·lent equip humà enfocats a la millor atenció de les persones

Ens preocupem per cobrir totes les seves necessitats

Atenció personal

Oferim una atenció íntegra i personalitzada mitjançant el nostre Pla de Suport personal.

Benestar emocional i social

Potenciem l’autoestima i el benestar de totes les persones usuàries perquè gaudeixin de la vostra estada i del temps que passen a la nostra residència.

Centre Col·laborador Residencial acreditat per l'ICASS

Com que és un centre col·laborador residencial acreditat per l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) de la Generalitat de Catalunya, tenim adjudicades i oferim places col·laboradores (places públiques)

També tenim accés a l’ajuda de prestació vinculada “PEV”

Centro Residencial Colaborador acreditado por el ICASS, de la Generalitat de Catalunya

Residència i Centre de dia Vida per l'Avi

Treballem pel benestar i la qualitat de vida dels nostres residents

Serveis i instal·lacions de la Residència Vida per l'Avi

Com a filosofia de treball, centrem tots els nostres serveis, atenció i instal·lacions en les persones

Àrea d´Atenció Integral

Oferim tota la nostra atenció al desenvolupament personal amb l'objectiu de potenciar la total autonomia de les persones usuàries del Centre.

Oferim una atenció integral amb un Pla de Suport, on cobrim el suport personal , psicoemocional, la prestació de serveis de salut, de fisioteràpia i de teràpia ocupacional.

Àrea de Serveis Generals

Corresponen a aquells serveis relacionats amb el manteniment del centre i de les seves instal·lacions així com els d'atenció general per al benestar i de les persones del nostre centre.

Serveis de cuina, neteja, bugaderia i manteniment del centre.

Àrea dAdministració

Imprescindibles per cobrir les necessitats de gestió administrativa del Centre.

Gestionem els expedients, tant per a les persones usuàries del Centre com per a tot el nostre equip i personal, així com tota la documentació relacionada amb la gestió econòmica i direcció de la Residència.

Altres prestacions complementàries

Serveis interrelacionats per cobrir necessitats paral·leles de benestar, tant físiques, d'entreteniment, estètiques com espirituals.

Potenciem l'autoestima, la motivació i el benestar personal de les persones.

Avís legal i Política de Privacitat

1. Titularitat i condicions dús de la pàgina web

El nom del domini www.vidaperlavi.cat, està registrat a favor de Bofill Moral, SL, amb NIF B66869298 i domicili social al c/ Sant Pau, 12 · 08340, Vilassar de Mar (Barcelona)

2. Propietat intel·lectual de la web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva de Bofill Moral, SL i és a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos.

Així, en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de Bofill Moral, SL. De la mateixa manera, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

3. Contingut de la web i enllaços

Bofill Moral, SL no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeix o els utilitza.

Tampoc no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d’enllaços des de la pàgina www.vidaperlavi.cat.

La presència daquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir a la pàgina web de destinació.

En cas que Bofill Moral, SL . tingués coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què remeten aquests enllaços és il·lícita constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l’enllaç corresponent com més aviat millor possible.

4. Actualització i modificació de la pàgina web

Bofill Moral, SL es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense avís previ i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

5. Indicacions sobre aspectes tècnics

Bofill Moral, SL no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errors en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones a través d’intromissions il·legítimes fora del seu control.

Des de Bofill Moral, SL no es garanteix l’absència de virus i altres elements que puguin causar danys als sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d’usuari d’aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. De la mateixa manera, no es responsabilitza davant de possibles danys i perjudicis que puguin afectar l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

6. Tractament de dades d’usuari

Quan l’usuari facilita les vostres dades de caràcter personal utilitzant el nostre e-mail o formulari de contacte, esteu autoritzant expressament Bofill Moral, SL al tractament de les vostres Dades Personals per poder atendre les vostres consultes o peticions de serveis. Bofill Moral, SL inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Bofill Moral, SL no cedirà o comunicarà a tercers les dades demanades sense previ consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l’usuari ens hagi sol·licitat.

L’usuari podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit a Bofill Moral, SCP, Responsable del Fitxer, ubicat al c/ Sant Pau, 12 · 08340, Vilassar de Mar (Barcelona) o al correu electrònic info @vidaperlavi.cat

7. Legislació i jurisdicció aplicable

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, derivades de la prestació de serveis continguts en aquesta pàgina web, estan sotmesos a la legislació i la jurisdicció espanyola. Els usuaris d’aquesta pàgina web són conscients de tot allò que s’ha exposat i ho accepten voluntàriament